2024 Hot salg Fashion højkvalitets trådperler 316 rustfrit stål gavearmbånd

Kort beskrivelse:

Perlerne på armbåndet er ligesom skattene på bunden af ​​havet blevet nøje udvalgt og poleret og udsender en blød og charmerende glans.De passer perfekt sammen med linjerne i 316 rustfrit stål, og viser et temperament, der er både elegant og stilfuldt.


Produktdetaljer

Produkt Tags

Perlerne på kæden er ligesom havets skatte blevet nøje udvalgt og poleret og udsender en blød og charmerende glans.De passer perfekt sammen med linjerne i 316 rustfrit stål, og viser et temperament, der er både elegant og stilfuldt.

316 rustfrit stål er valgt som armbåndets materiale, ikke kun på grund af dets holdbarhed, ikke let at deformere, men også på grund af dets anti-korrosions- og antioxidationsegenskaber.Armbåndet, som er brugt i lang tid, kan stadig bevare den originale glans og tekstur.

Dette armbånd er ikke kun et modetilbehør, men også en tankevækkende gave.At give det til en du elsker, eller som en lille gave til dig selv, udtrykker en særlig følelse og omsorg.

Uanset om det er en fritidsferie, en datefest eller et kontorkontor, kan dette pearl line 316 rustfri stålarmbånd blive din bedste partner.Det kan vise din personligheds charme, men kan også tilføje et lyst touch til dit overordnede look.

specifikationer

Vare

YF230818

Vægt

5,2 g

Materiale

316 Rustfrit stål og krystal

Stil

mode

Lejlighed:

Jubilæum, forlovelse, gave, bryllup, fest

Køn

Kvinder, Mænd, Unisex, Børn

Farve

Guld Sølv

E-2
E-1

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Relaterede produkter